Flavdrops Picături Arome – păreri, forum, prospect, contraindicații. Ce este și de unde se comandă?

Descriere FlavDrops

FlavDrops sunt arome naturale unice cu o versatilitate incredibilă. Cu un design inteligent, FlavDrops va face minuni pentru toate pudrele tale nearomate, sau pentru cafeaua de dimineaţă pentru a începe ziua asa cum se cuvine!

Care sunt beneficiile Flavdrops?

  • Conţinând zero calorii, fiecare FlavDrop se adaptează perfect oricărui ţel de la scăderea în greutate şi până la concurarea pe scenă.
  • Acest sistem de picurare uşor de folosit îţi permite să controlezi exact cât de multă aromă adaugi smoothie-urilor, pudrelor, cafelei, porridge-ului sau cerealelor.
  • Disponibil în 17 arome diferite care îţi vor satisface toate nevoile dulci, dar fără extra zahăr, grăsimi şi carbohidraţi!

Când să consumi?

FlavDrops poate fi utilizat pentru aromarea unei varietăţi mari de mâncăruri oricând pe parcursul zilei. Fie că eşti la muncă, acasă, călătoreşti sau chiar în vestiar înainte de antrenament.

Vă rugăm să reţineţi, acest produs vine cu o pipetă de picurare sau cu un vârf care se strânge.

*Fiecare aromă se potriveşte dietelor vegane, exceptând aromele de Căpşuni şi Zmeură.

Ingrediente

Agent de dispersare (Propilen Glicol), Colorant natural (Sfeclă roşie, Carmin [doar arome de căpşuni şi zmeură]), Arome naturale, Îndulcitor Stevie sau Sucraloză, Apă

Utilizare recomandată

Adăugați între 7-10 picături de FlavDrops la alimentele sau băuturile dorite.

Informatii nutritionale

Continut ciocanel 100ml = 100 doze/serviri

Fără calorii, fără carbohidraţi şi fără grăsimi.

Lasă un comentariu